Mad og drikke

Sådan planlægger du den perfekte julefrokost for veninderne

Julen er hjerternes fest. Den perfekte årstid til at samle veninderne til en hyggelig julefrokost. I har sikkert alle travle hverdage med mange gøremål, hvor der er langt mellem jeres aftaler. En julefrokost er den perfekte anledning til at få talt sammen, spist lækker mad og bare rigtig venindehygge. Tag initiativet og planlæg en julefrokost for dig og dine veninder. Det vil helt sikkert falde i god jord.

Find den lækreste julemad

Maden er faktisk omdrejningspunktet for enhver julefrokost. Det er nemlig mens, at I spiser, at I har tid til at få snakket.

Når du har inviteret dine veninder, er det tid til at planlægge, hvilken mad I skal have. Synes du, at det er besværligt at skulle lave maden selv til julefrokosten? Bestil julefrokost catering og slip for besværet. Du kan vælge mellem følgende menuer:

  • Klokken’s julemad

  • KöD’s julemenu

  • Julebuffet

  • Studie julefrokost

Læs mere om de lækre julemenuer fra DiningSix på deres hjemmeside.

Planlæg sjov underholdning

Selvom snakken går derudad, kan det alligevel være sjovt med lidt underholdning i løbet af aftenen. Hav nogle brætspil klar som I kan spille sammen, eller lav en sjov quiz hvor jeres fælles historier indgår. Har I sammen stået i nogle uheldige situationer? Eller haft en sjov bytur, som I alle sent vil glemme? Få de sjove historier blandet ind i quizzen så den bliver lidt personlig for jer.

Dæk et flot julebord

Lækker julemad bør serveres på et flot julebord. Du kan nemt (og billigt) dække i flot bord. Pluk lidt gran i skoven og samle nogle fine grankogler. Du kan vælge at spraymale grankoglerne i guld eller sølv, eller blot lade dem ligge på bordet som de er. Bind røde sløjfer i granet og sæt et par lysestager på bordet. Så har du det perfekte julebord til dig og veninderne.