Bøger marie

Marie er en kendt skuespiller. hun var kendt i 1800 tallet. Siden da er hendes succes kun vokset. som mange kunstnere også oplever det, så får de mere succes, når de ligger i kisten. Der er mange eksempler på dette, og et af dem er altså Marie.

Det er primært bøger, som Marie har fået alt sin succes på. Derfor er det også det, som vi skal om i dag.

Hvis du vil læse om mad, så er det her, det foregår

Marie var en kendt forfatter. Hun skrev primært børnebøger. Det var da også dem hun fik al sin succes med. det var mest de fattige børn som læst ved hendes bøger, de var nemlig ikke særligt dyre, og de havde et lidt kontroversielt tema. det var temaer, som de riges børn ikke måtte læse om. Derfor blev hun kendt blandt alle de fattige i Danmark.

Marie var kendt for sine sjove tilgang til at skrive bøger. der var fx rigtig mange vittigheder i hendes bøger. derfor var det også en måde for de fattige børn, at glemme den hårde hverdag på. hvis du har lyst til at læse nogle af hendes bøger, skal du muligvis op på biblioteket. der er nemlig ikke mange af de rigtige exemplar tilbage, hvor langt de fleste bliver passet godt på, oppe på biblioteket. Held og lykke og god læselyst.