Virksomheder

Træt af akavede teambuilding øvelser?

Vi kender det alle sammen; man er til en sammenkomst med virksomheden, hvor man skal lave en teambuilding øvelse for at skabe et godt miljø internt. Teambuilding øvelser er på mange måder helt sikkert en god ting for at forbedre eller opretholde sammenholdet medarbejderne imellem. Det kan dog også hurtigt gå hen og blive akavet og decideret ubehageligt for enkle, når man skal røre ved hinanden eller på anden måde være tæt på mennesker, som man måske ikke har et forhold til.

 

Mad samler folk

Man ser det ene madprogram efter den andet tone frem i fjernsynet, hvilke har stor succes blandt seerne, da der generelt er en større og større voksende interesse for gastronomi i Danmark. Tænk, hvis man kunne sammensætte teambuilding med interessen for mad? Og det kan man faktisk. Der tilbydes nu teambuilding øvelser, hvor man i fællesskab med sine kollegaer skal folde sig ud i det gastronomiske køkken. Her får man mulighed for at afprøve kræfter med forskellige former form mad, som man eksempelvis har set det i fjernsynet. På denne måde kommer man den akavede og utilpasse stemning til livs, og man hygger sig derimod om at kreere lækker mad med et glas vin i hånden og let stemning. Du kan læse mere om muligheden på Event Republics hjemmeside her.

 

På et niveau så alle kan være med

Når man indgår i en gastronomisk teambuilding øvelse forventes det selvfølgelig ikke, at man har mange års erfaring med at lave mad. Det hele foregår med en professionel kok, der har erfaring med at arbejde med mennesker på forskellige niveauer, hvorfor alle kan være med. Man bliver derfor ikke kastet ud i at skulle lave en 7-retters menu, men fokus er derimod på at man opnår et generelt kendskab til, hvordan man sammensætter retter så både surt og sødt spiller ind. Det er desuden noget, der kan komme en til gavn i hverdagen, hvor man efterfølgende kan brillere i ens eget køkken. Derudover er der en sommelier tilknyttet, der vil gennemgå forskellige vine, hvor man selvfølgelig også får lov til at smage på en masse god vin.